SAKLI-ŞİFA
Global iletişim
Saklı-şifa dergisi kitab gazete gibi yayınların basıma hazır hale getirilmesi ve okuyuculara ulaştırılmasıyla ilgili hizmetler “global iletişim ağları aracılığıyla sağlamaktır” ayrıca filim televizyon ve radyo programlarının yapım hizmetleri de sunulmaktadır
Saklı-şifa bünyesin de sağlık ve kurutulmuş bitkiler üzerine araştırma ve premix liyofilizayon danıtma yada destilasyon bilgi sunum hizmetleri de bulunmaktadır
ÜÇ ADALET”CİMER” ADALETİ “İL İLÇE” ADALETİ ÇARELER BULAMAYINCA BUNDAN SONRA YARATANIN VERİLEN KORKUSUZ ZIRHINA GİYDİRİLMİŞ BİREYİN"SİNSİ ŞEYTANLARA"KARŞI ADALETİ YER ALIR
Evren gizzemi yaratanı allah’ı”idrak kavrayamayan”bireysel olarak içi boş çöküntü kutlanış”pisikolojik ruh” için de ahlak yitirmiş “ihrak”anlamını taşıyan sadece”mankafa yanı kafa derisi yüzülmüş” içi boş sadece komut alan”sinsi kişiye dönüşür”pisikolojik ruhen de yalan iftiralarla karşı insanları korku endişe içinde yaşatır.
”Allah Tanrı de zikret” saklı-şifa Çoban
Bir duvar örülür gibi kul kulu korumak için bir duvar örer bu duvarlar insanoğlunu korur örülen duvar koruyanlar kadar güçlü olur saklı-şifa çoban
AYRICA ÇOK YÖNLÜ KULLANILIM
ZAMAN TÜNELİ BİR DAHA GÖZDEN GEÇİRELİM
Yıl 2005 Yıl 1976 notlarımdan 2005 yazılımlar” ve bu gün 2024 daha önce yazılarım da artık sudan gelecek tehlikeli virüsleri bilebilmek için veya görünür şekilde görmek daha çok da bu konularda bilinçlenmek ve atık suları daha çok karbonlamak daha çok dezen fekte etmek için bilinki” insanlık” doğanın yaptığını yapamaz temizle yemezsiniz ama kısa süren yaşamlarınız da ve gelecek zamanlarda daha çok zehirlere maruz kalabilirsi niz ve de kalmamak için “bu eskiden beri gelen tehlikeleri” bu günden görmez iseniz gelecek 20 30 yıl dan daha sonra ilk bu günden yarım asır sonra topraklarımız çöl olacak o asırlarda sizden sonra nesiller “bir damlaya ihtiyacınız ve ihtiyaçları”olaçak ve yağan yağmurlar dan asit yağdığını bir asır sonra net olarak yaşanacak gene şimdiden bilin kısa zamanlar içinde daha başka her geçen zaman için de mutasyonlara uğramış virüslerin içinde olarak yaşayacaksınız.
BAŞA ÇIKABİLMEK İÇİN DE YAPILMASI İÇİN DE YER ALAN HER İNSANOĞLUNA GÖREV DÜŞER
Suyu dengeli kullamak rasgele kuyular açılmamasını sağlamak ve geliştirmeler de bulunmak örneğin bir yağışla altı ay su vermeden bitkilernizi yetiştire bilirsiniz bu da “bazı bitkilerin su tutmasını” sağlayan su sümbüleri karakamış “aranot toz çocuk mama sında kullanılan ”elde edilen sazlık kamışı ile ve daha çok adı saymadıklarım “su tutan sunger toprak haline etirip” ve içlerine mil kil kum dere kıvrımlarında ki torflu killer “mineral maddeler organik maddeler su oksijen” toprağın üst dokusunu oluşturulup toprağın su tutmasını sağlar
Sağlarken ve kök en verimli toprak olarak zaman örtüsü sonra tüm topraklar iyleşerek toprak altı toprak üstü fide vede ekilen yerlere ve veya toprak üstü tırmik ile serilmesi yeterli gelir gelecek.
Ülkemizde su kaybı yaşanmaz hale gelerek ve su kaynaklar ebedi şekilde yer alır tabi her zaman da “geliştirmek önem taşır” bir de bu serilen kompos nemli üretileceğin den kuru haline de getirilir kurutulma ısısı önem taşır ve su görmeyen yerde tek sıra nem görmeyecek şekilde istif edilir “aksi halde torbalanan bir süger gibi şişer”
AYRICA ÇOK YÖNLÜ KULLANILIM SIRALI SEKTÖRLER YER BULUR BİLİN ŞİMARIKLIK GELECEKTE YERİ YOK HELE HIRS HİÇ OLMADAN
Metal iyonu içeriği çok yüksek olmamak koşulu ile biyogaz tesisinden elde edilen atık madde ise çok” iyi organik gübre haline gelerek” ayrıca su sümbülü kompostlaştırılıp gübre olarak kullanıldığında toprakların tarımsal değerini fark edilir derecede arttırır hiç bir zehir katkısı bulunmaz daha sağlıklı bir yaşama yol alır.
Bu seçeneklerin yanı sıra, yapraklardaki protein ekstrakte edilirse, gıda katkı maddesi olarak kullanılabilir.
Bitki doğrudan doğruya yakılabildiği gibi, kâğıt sanayi ham maddesi olarak da değerlendirilebilir.
Benzer şekilde yapay bataklıklar da üretilen hasır otlarının toplanarak biyokütlelerinin enerji üretimi için değerlendirilmesi çalışmaları da sürdürülebilir bu bitki örtüleri korun maz ise “sular bataklık” bu sefer çöle ve o çölde bir su birinkintisi bulunan sularda “zehirden daha ötesi” olur “aynı şekilde deniz dipleri de” okjisensiz kaldığın da onlar da bir atom bombasına dönüşür kıyı şeritlerini tusunamilere yol açar.
Bu gün es geçilebilir siniz çünkü “bu gün bu işle uğraşılmaz”diyebilirsiniz akıl fırtına sından yoksullaşmış yapay insanlar “onların ileri boyutta başka işler oluşun dan” şimdiden “etek çekiştirmelerinden” yarınları hiç görmezler
Yarının “genç pırlantalar “yörenizde arazilerinizi koruyun hatta gelir bile elde edebilirsi niz “tabi göze batmadan” yoksa “benim yaşadığım”yapılımına bile musade edilmeyen edemeyenler “projeler için de boçalar durursunuz” yılma yapyapabilirsin” ila bir uçak bulmak değil veya bilgisayar yazılımda değil bak görmektesiniz oyunları bir de marifet miş gibi geçmişte promosyon yaparlar ve de insanları yok etmek için silah bulmak da değil onlar bir gün kulanılmayanlar etkemik herkeste var ama yürekleri olma dan kula nılmayan tüm teknoloji ganimet olarak sizlere döner sana ama o toprağını kaybettinmi işte orasını kendine sor.
BULDUM BULDUM DEME VAR OLANI KEŞFET
Bu yaptığınız yapacağınız dünyada eşi benzeri olmayan bir ürün haline gelir bir de boş yere “adı var kendileri olmayan “göstermelik yeşil eylemler olmaz “hele barış elçisiyiz diyen” sahtekarları net görür şeklin alır “eğer görmez” isen seni her şekilde zehirlerler.
BU GÜNLER İÇİN İDEAL VE ÖĞRENEREK GELECEK ZAMANLARINIZ İÇİNDE İDEAL.
BİTKİLERİN ,TOPRAĞIN, TAŞLARIN ,CANLILARIN DİLLERİ VE İNSAN BEDENİNDE Kİ ŞİFALARI
CEVİZ YAPRAĞI YAĞI ERİTİR CEVİZ İSE BEYNE YAĞ YAPAR
Trigliserid Kandaki yağ asitler hızla yükselen ve aşağıya çekmek içinde sadece ceviz yaprağını bir yaprağı gölgede kurutup veya kurumuş aldığınız ufalayıp sıcak suyun içine atarak dinlenip günde bir bardak içmeniz içtiğiniz andan itibaren de kademeli olarak hemen aşağıya çekecektir
Yükseldiği 500 1000 kaç olursa olsun ve zaman sadece 10 gün kullanmanız kafi gelir çok fazla kullanmanız kandaki yağ oranını çok aşağıya çeker oda zarardır normal kullanım 10 gün dur o da kontrollü kullanın sağlanırsa normale döner.
Yaptığınız andan itibarendi farkı fark ederek rahat bir yaşama halsiz yorgunluğunuz gidecek.
ÖKSE OTU
Kan dengeleyici olarak ta gene akşamdan sıcak suya koyup sabah içtiğinizde kanı dengeleyen o günün yorgunluğu ve sabah enerjinize fayda sağlayacak ağaçlarda asalak yaşayan “Ökse otu “ister alın isterseniz de gölgede kurutun topladığınızda beyaz tohumları vardır.
Kullanılmaz bunlar toplayıp sıcak suda kaynatarak bir parçada yanmamış kireç atarsanız çok küvetli yapışkan olur dikkat edilecek ise elinize sürmeyin iki parmağı ayıramazsınız ayakkabı veya celil çatlakta kulana bilirsiniz dıştan.
Tarihçesi ipek yollarında kervanların vazgeçilmez ihtiyaçlarıdır ökse otunu çay olarak tohumlarını yapışkan hale getirip ağaçlılarına sürerek kuşları yakalarladır.
Aynı şekilde astıkları zaman da geçe ucan haşereler sinekler zehirli böcekler den geçe tuzakları hazırlar boş kaldıklarında veya ayakkabı erlik gibi yapıştırarak yol alırlardı.
Ağaçlarda ki oluşumu ise kartal doğan atmaca gibi kuşların çıkardığı dışkılarla ağaçta döllenerek bitki olarak çoğalırlar
Doğa her bitkilerin şifaları çoktur saklı şifa sırlar kitabin dan Bitkiler ,toprak ,taşların, canlıların dilleri ve insanda ki şifaları bölümünden kısa olarak alınmış tır
Her ağaca da hem şifasını vermiş hem de panzehrini.
“Allah Tanrı de zikret “
Çoban